Jól érzik magukat a teknősök?
Van egy ismerősöm, neki van két teknősbékája. Nem tudom milyen fajták, jó nagy tenyérnyi méretűek (szóval nem a pici ékszerteknősök (ha jól tudom, hogy az ékszerteknős a pici)). Egy vízzel teli akváriumban vannak, kimászni nem tudnak a vízből, nincs is semmi amire felmászhatnának. Kaját rendszeresen kapnak. De amikor felmegyek az ismerőshöz és meglátnak a teknősök, szinte egymáson taposva megpróbálnak kimászni. De ha eltűnök a szemük elől, akkor megnyugszanak. Kérdeztem, hogy biztos jól érzik magukat, ha ennyire ki akarnak jönni, ha meglátnak valakit? Azt mondja ismerősöm, hogy igen. Szerintetek?
Én arra gondoltam, hogy kellene nekik valami ág vagy szikla, amire néha, ha úgy van kedvük kimásznak és nem állandóan a vízben vannak. Nem értek a teknősökhöz, lehet, hogy egyáltalán nincs szükségük rá, hogy kimásszanak, de rendesen sajnálom őket, amikor látom, hogy ki akarnak jönni. Éhesnek nem éhesek valószínűleg, gondolom simogatásra sem vágynak, mint a kutyák pl. :) Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!