Tóban élő nagy tenyér nagyságú teknősömet hogyan teleltethetném át?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 15:23
1/5 anonim válasza:
szia Ha mesterséges tóban van akkor semmit ne tegyél ,ha van a tó fenekén elég üledék meg kavics akkor abban elássa magát és majd tavasszal előjön.
2/5 anonim válasza:
És majd kopoltyút növeszt télre ? :) Hogy áttelelhessen a víz alatt? A teknős tüdővel lélegzik, nem a víz alatt telel át.
Milyen teknősöd van ? Mocsári ? Többnyire elássák magukat a nedves talajba. Ha erre nincs lehetőség pincében megpróbálhatod át teleltetni.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
szerintem is eláshatja magát, mivel olyankor "téliálomban alszik" miért és amikor több hónapig nem eszik a medve? de nem tudom, szerintem is kérdezz olyanokat aik csináltak hasonlót.
5/5 anonim válasza:
szia nekünk is volt teknősünk és mi úgy teleltettük hogy beletettü egy lavorba vizett tettünk bele ( a lavorba) és a mink nem ébredt fel csak majd mikor vége volt a télnek és egy tanács : ha azt akarod hogy aludjon ne a radjátor mellé ragd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!