Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Teknős kérdés? Fűtő elhelyezése?

Teknős kérdés? Fűtő elhelyezése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 2 ékszertekink és ma jön meg az új helyük.Jóval nagyobb,mint az előző és már vettünk is bele új fűtőt,viszont nézegettem képeken,hogy ki hogy rendezi el a vízmelegítőt és nem teljesen vagyok most képben.

Automatikus hőfokszabályzós melegítőnk van,viszont nem tudom,hogy most úgy rakjam bele az aksiba,hogy el legyen takarva,hogy ne égesse meg magát,vagy mivel nagyobb az aksi,ezért berakhatom simán és ő elúszkál mellette?

Ha el kell takarni,akkor azt hogy csináljam?

Köszönöm

2013. jún. 6. 09:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj,ne veszekedjetek,mindenkinek megvannak a kitapasztalt dolgai(gondolom).

Mi kutyásak vagyunk,van is kutya bőven,de 2 kutyás ember között is vannak eltérések a gondozást illetően.

Jelenleg szárított kishalat kapnak,mivel 3 város kisállat kereskedését végigjárva sem találtam fagyasztott halat.Eredetileg azzal akartuk etetni.

Amikor megkaptuk őket,egész nap bújtam az internetes portálokat teknős-ügyben,olvastam arról is,hogy kevésbé koszolódik a vizük,ha egy külön edényben etetem őket.Ezt így is csináljuk.

Tisztítást illetően 3-4 naponta cseréljük a vizet,mivel eddig a kicsi aksi volt ugye,abba pedig bele se fért volna a szűrő.Mondjuk most,hogy megvan az új nem tudom,hogy ebbe érdemes lenne-e szűrőt venni,mert ez sem olyan hatalmas.

Mindenkinek köszönöm a válaszát,hasznosak voltak,mindenki zöldet kapott!

2013. jún. 6. 16:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja,még annyit írnék,hogy A-vitamint kapnak,ami páncélerősítőként van feltüntetve.Állatkereskedésben vettük,egy kis csepegtetős tégelyben van.Azt mondták,a kajájukra kell 3-4 csepp és akkor a páncéljuk rendben lesz.

Ez igaz és használ is?

Illetve más vitaminpótló megoldás?

Milyen vitaminra van még szükségük?

Kaja ügyben,kezdő csomagnak egy "heti menüt" kaptunk hozzájuk,abban volt kishal is,meg 2 féle kockába préselt szívmix(?) azt hiszem.Valamint kis rák,lisztkukac,meg még 2 számomra ismeretlen dolog.Egyelőre csak halat kaptak,meg rákocskákat,de azt kb 2x összesen.

2013. jún. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!