Szakállas Agáma tenyésztőt keresek Budapest közelében! Ha bármi információtok van megosztjátok velem?
Tudna nekim segíteni valaki nagyon megköszönném mert nagyon régóta keresek már egy tenyésztőt de még nem találtam :/ Minden kis apróság segít egy telefonszám e-mail vagy honlap is. Nagyon szeretnék már egyet de viszonylag fiatalt szeretnék.
Előre is köszönöm!
Helló!
Én a múlthéten vettem egyet pesten a 20. kerületben.
Ihász Péternek hívják,tenyésztő.
a jobbik fajta ugyanis nagyon szép állatai vannak hiánytalan végtagokkal ami nagyon fontos szempont.
Az enyém narancs és szürke de vannak kifejezett színek is nála mint pl.:sárga,vörös,mintás és ráadásképp még pár kaméleon közül is lehet válogatni.
Szóval őt ajánlom.
email.:ihaszpeti@freemail.hu
tel számot is adok ha kell csak írj rám privátban és elküldöm.
bocsánat a kései válaszért..
én 4 hónaposan vettem annál fiatalabb állatot nem is ad el a srác.
láttam nála vörös,fehér,citromsárgát is szóval van választék..
az én agámám olcsó volt 5000ftért elhozhattam.
eleséget is tudsz nála vásárolni.de én jobban ajánlom ha utána nézel a neten a lisztkukac és a gyászbogár lárva tenyésztését.
kb 3 hete fogtam bele a lisztkukacok tenyésztésébe mert itt nálunk horibilis összegekért adják a kukacot és egy adag az maximum 2 napig elég ugyanis 6-7 hónapos korukig naponta többször kell etetni.én napi 3szor etetem de néha kihagy egyet egyet..ha nem éhes nem fogja megenni..
de ha azt látod hogy elkezdi fel fújni a hasát és közben furcsán tekergeti a fejét és egyre dagadtabb lesz a hasa akkor várj még az etetéssel..kb 3 percig tartja bent a levegőt és azután lesz hely az uj adagnak..ha nincs ilyen torna előtte,akkor nem éhes..
annyit még elmondanék hogy az enyémet úgy választottam hogy a fülénél volt egy vörös csík amúgy a többi színe meg szürkés volt most már a háromnegyede az állatnak vörös és narancssárga keveréke szóval színesednek is ha jól vannak tartva.
bármi kérdésed van szívesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!