Mi szükséges a Fürge gyík tartásához?
Figyelt kérdés
Találtam egy Fürge gyíkot és szeretném nyár végéig megtartani ( Tudom hogy védett). Mit tudnák neki adni enni? Kell lámpa a terráriumába? Stb.2013. máj. 20. 20:50
1/10 anonim válasza:
Ha védett, akkor szerintem nem tarthatod meg.
2/10 A kérdező kommentje:
csak nyár végéig szeretném megtartani,és az érdekelne hogy meg-e marad,mit eszik stb.
2013. máj. 20. 21:06
3/10 anonim válasza:
egyszer fogtam egyet. legyet adtam neki és szerette :)
de inkább hadd éljen szabadon :)
4/10 anonim válasza:
találtam egy hasolló kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__4337706-menny..
5/10 anonim válasza:
Elég nagy helyigényű. Nálam egy1.5m hosszú fából és szúnyoghálóból készült ketrecben vannak kint a ház ellőtt. Etetni viszont nem kell olyan gyakran őket. Akár egy hétig is egyedülhagyhatod. De én egy héten 3 4 szer adok nekik enni. Bármien hernyót férget kitin nélküli rovart . szöcskét sáskát tücsköt megesznek. Harapnak. A napot szeretik és a meleget kb 20-30 fokot. A berendezEs legyen dús. köves. cserjés. Keveset isznak kb annyit hogy reggelente lenyalják a harmatot a berendezésről de azért rakj egy vizestálat. Ha igy teszel elég szépen megfigyelheted az életmódjukat. Egy hímet ajánlok tőbb nősténnyel. Ha lenne valami probléma akkor írd privátba.
6/10 anonim válasza:
Elég nagy helyigényű. Nálam egy1.5m hosszú fából és szúnyoghálóból készült ketrecben vannak kint a ház ellőtt. Etetni viszont nem kell olyan gyakran őket. Akár egy hétig is egyedülhagyhatod. De én egy héten 3 4 szer adok nekik enni. Bármien hernyót férget kitin nélküli rovart . szöcskét sáskát tücsköt megesznek. Harapnak. A napot szeretik és a meleget kb 20-30 fokot. A berendezEs legyen dús. köves. cserjés. Keveset isznak kb annyit hogy reggelente lenyalják a harmatot a berendezésről de azért rakj egy vizestálat. Ha igy teszel elég szépen megfigyelheted az életmódjukat. Egy hímet ajánlok tőbb nősténnyel. Ha lenne valami probléma akkor írd privátba. Remélem segítettem.
7/10 anonim válasza:
Bocs hogy kétszer küldtem el csak laggolok.
8/10 anonim válasza:
Ne legyél önző. Szabadon élő és született állat, hadd éljen szabadon.
Rengeteg állatkereskesésekben kapható fogságban tenyésztett gyíkféle életmódját figyelheted meg, ne egy olyan állatot akarj, aminek kínzás lenne nálad fogságban élnie.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
2013. máj. 21. 21:22
10/10 anonim válasza:
Ez állatkínzás.
Vadon élő állatot csak akkor fogunk be, ha beteg és ellátásra szorul, ha nem tudja ellátni magát. Más esetben csak rosszat teszel vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!