Mi baja lehet a teknősömnek?
Figyelt kérdés
A vörösfülü tekim ami már 10 éves körüli, elkezdett egyik napról a másikra izgágán mozogni fel-alá az aquariumba, az oldalsó üveget kaarja, meg éjjel is túrja a kavicsokat :S elég idegesítő. A többi elvan jól van még egy nagyobb meg 2 kicsi a vörösfülün kívül velük nincs gond. Éhes nem lehet tegnap kapott enni, ekkora tekiknek amúgy is csak hetente szoktak adni kaját. Kérlek ha van vkinek ép kézláb hozzáfűzni valója segítsen, köszönöm!2013. máj. 17. 11:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem meg éhes. Én úgy tudom, hogy maximum kétnaponta lehet etetni a tekiket.
2/7 anonim válasza:
Ilyen idős teknős már lehet hetente is etetni. A kisebbeket azért gyakrabban. Vedd ki az akváriumból, had mászkálja ki magát. Lehet igényli a mászkálást és a szárazat.
3/7 anonim válasza:
Halgass az előzőre! Egy kicsit mozogni akar, ez természetes.
4/7 A kérdező kommentje:
Már kiraktam, és tényleg lenyugodott vagy 2,5 h-át mászkált össze vissza :D
2013. máj. 18. 08:35
5/7 anonim válasza:
Én fél napra is ki szoktam tenni! :)
6/7 anonim válasza:
Én 2-3 napra is kiteszem a szobámba. Igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!