Ha már túl nagyok a teknőseim, hová ajándékozhatnám el őket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy már akkorák, hogy nem férnek a kezembe, és kicserélném őket kicsikre, de nem tudom, van-e pl. valamilyen halastó, mint a margitszigeten, és hogy befogadnák-e őket oda. És mindenképp valamilyen tóba szeretném őket adni, mert akkorák, hogy egy kis akváriumban már nem éreznék magukat jól:(2013. máj. 16. 18:54
2/6 A kérdező kommentje:
háth, már így is elég nagy... kb. 60x60x35
2013. máj. 16. 19:02
3/6 anonim válasza:
Szerintem neked nem való állat. Azért megszabadulni tőle mert már nagy? Ha veszel kicsit az is ugyanúgy meg fog nőni. Amúgy befáradsz egy állatkereskedésbe és szerintem ingyen átveszik.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... egyébként csak azért szeretném jobb helyre küldeni őket, mert már nem érzik magukat jól, nekik lenne jobb egy tóban élni,én nagyon szeretem őket <3 és ha újakat veszek, kisméretűt vennék mindenképp, pl. pézsmateknőst...
2013. máj. 16. 19:27
5/6 anonim válasza:
itt van valaki, aki nagyon akar teknősöket a tavába. nézz régebbi kérdéseket, és írj neki üzit. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez bevált:))
2013. máj. 17. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!