Bútor terrárium készítése házilag?
Sziasztok.
Szeretnék csinálni terráriumot házilag! A közeljövőben tervezem teljes szekrénysor csináltatását, és úgy szeretném kialakítattni, hogy beleférjen egy, esetleg 2 terrárium (120x50x50)egymás fölött.
Mennyire kivitelezhető az ilyesfajta terrárium? Gondolok itt a szellőzésre, Világításra?
Előre is köszönöm!
Szia,
teljesen jól megoldható ez a felvetés. Tényleg annyi, hogy legyen hely a lámpának illetve a szellőzőknek. Esetleg a vezetéknek, ha a lámpát belülre teszed és/vagy fűtőkábelt/lapot használsz melegítésnek.
(előző vagyok) ja igen elfelejtettem még, hogy nem kell félned a fentebb írt páratartalom miatt, nem fog penészedni/rohadni az osb terrárium ha jó minőségű hajólakkal (némely márka csónaklakk-ként árulja) kened ki belülről (2-3 réteg a tuti).
én anno ilyet vettem Lazurán csónaklakkot vettem.
0,75l volt 3-4 ezer ft.
de sokféle hasonló lakk van, a lényeg, hogy tényleg hajó/csónaklakk legyen, amire rá van írva, hogy vízálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!