Milyen gekkót tarthatnék ilyen mértű terráriumban?
30 cm hosszú,30 cm mély és 40-50 cm magas.
Nappali életmódú állatkát keresek és ha lehet ne igényeljen iszonyú magas páratartalmat(de ez nem annyira lényeges)
Köszi. Igazából a párával csak az a gondom, ha mondjuk elutazom egy hétre, hogy oldom meg a spriccelést? Meg lehet oldani a megfelelő páratartalmat máshogy is?
A másik, ilyen esetben mi a helyzet a takarítással? Össze kakilják az egészet addig? Nem betegszenek meg tőle?
Amúgy ezek a törpék, amiket ajánlottál, nagyon aranyosak.
Előre is köszi a válaszokat
Mennyire macerás az etetésük?
Lehet egyáltalán boltban kapni nekik való kaját? ( mármint ami a méretét illeti)? Vagy nekem kell felvagdalni?
Olvastam, hogy kaphat csótányt, tücsköt, de ezek nem nagyok neki?Vagy ezeket nekem kell felfarabolni?
Te hogy oldottad meg ezeket?
Adok a szavadra, mert már nem egy kérdésemnél válaszoltál (főleg halas témában), s szinte mindegyik igen hasznos volt. De többet nem kérdezek, már ez is sok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!