Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Ma reggel elszökött az úgy...

Horde1999 kérdése:

Ma reggel elszökött az úgy 30-35 cm es gabonasiklóm és nem találom sehol hogy tudnám előcsalni?

Figyelt kérdés
éjszaka szökött ki a hibás terráriumon

#kígyó #sikló #szökés #gabonasiklú
2013. máj. 7. 07:03
 1/8 anonim válasza:
Nézz szét a fürdőszobában ! Az enyém ott bújt meg. Az ál mennyezet alatt volt fél évig..
2013. máj. 7. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm de miért pont a fürdőszobában?
2013. máj. 7. 13:48
 3/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs..
2013. máj. 7. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
A meleg helyeket szeretik. Nekem is szöktek már ki. Az első 3 hónapig mászkált szabadon a házban. A másik meg pont tegnap akart meglógni, de időben észrevettem. Ő a terrárium mögött volt. Szórj ki lisztet és talán be tudod lőni, hogy merre keresd. Én hülyeségnek gondolom, hogy egérrel előlehetne csalogatni.
2013. máj. 9. 21:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom.
2013. máj. 10. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Meleg, sötét, kicsi helyekre bújnak. Tudom, viccesen hangzik, de próbáld elképzelni hogy hol vannak akkora helyek, hol meleg, esetleg hasalj le és nézz be minden alá. Ha nem találod így se, rendezz be neki egy 'meleg spot'-ot, hátha odamegy. Sok kígyót a terráriumhoz nagyon közel találnak meg, a melegforrás környékén. Sok sikert!
2013. máj. 11. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg valami hír?
2013. máj. 12. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsát végül az ágy alatt találtam rá.
2013. máj. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!