Lehet így etetni a szakállas agámámat?
Ezt így nem tudom, de volt az egyik utcában (melóhelyem irányában) egy kirakat, ami mellett mindig elmentem, és 12db kaméleon volt benne. Egy nő tenyésztette őket.
Ő mindig kézből etette egyenként mindegyiket. Nagy hosszú műkörmével fogta meg a tücsköt és ott tartotta fél percig, mire a kaméleon ráfókuszált és lecsapott rá a nagy hosszú nyelvével.
Hát de nekem volt kaméleonom, be beszórtam neki a tücsköket és elkapta. Az sem hülye, tud vadászni ugyanúgy, csak még könnyebben, mert 15 centire simán ki tudja nyújtani a nyelvét bármilyen irányba. Meg menni is tud :D
Nem tudom, hogy a nő mért etette kézből, talán hogy a kirakatból ne ugráljanak ki a tücskök az üzlethelyiségbe.
Nálam a hűtő mögött ciripelnek állandóan 40 decibellel. Ott laknak amik kiszabadultak a terráriumból.
Valszeg morzsákat esznek a konyhából, és vizet isznak a kazán alól mert az csöpög, de ezek sosem döglenek meg, pedig ez nem egy kertesház. Gondoltam már, hogy befújok a hűtő mögé rovarirtóval, de nem akarom bántani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!