Honnan tudnék szerezni leopárdgekkó pórázt?
Figyelt kérdés
bejártam már az állatkereskedéseket, és egyszerűen nem találok.Saját kezűleg is csináltam, de abból kibújik.Honnan lehetne szerezni? (Hajdúböszörmény közelében)2013. ápr. 3. 14:29
1/5 anonim válasza:
mért kéne neked leopárd gekkó póráz, nem kutya ő, hagyjad már szerencsétlent
2/5 anonim válasza:
Énis böszörményi vagyok :D
de amúgy igen,leó gekkónak nem való póráz.Nem olyan mint pl egy kutya akit lehet sétáltatni..;)
3/5 A kérdező kommentje:
csak szobában szerettem volna, mert nehogy bemenjen a szekrények mögé, stb.De akkor le kell mondanom erről :)
2013. ápr. 5. 17:30
4/5 anonim válasza:
Sosem hallottam még gekkópórázról. Szerintem a hám jobban beválik az ilyen kistestű állatoknál, bár szerintem butaság. Nem hiszem hogy a gekkó élvezné.
Ha szeretnéd hogy a gekkó jól mulasson próbáld ki ezt! :)
Terítsd le az ágyad egy nagyobb pléddel, kicsit gyűrd meg, csinálj kis dombokat és barlangokat, hasadékokat és tedd az ágyra a gekkót! Az enyém imádja, elrohangál rajta, elbújik, felmegy a dombokra és nézelődik. Én is azért találtam ki ezt a módszert mert olyanok a bútoraim hogy ha bemegy mögéjük az életben ki nem szedem onnan. Simán otthagyhatom az ágyon órákig, az enyém nem szokott lejönni róla.
5/5 A kérdező kommentje:
ok.Köszi :) kipróbálom.
2013. ápr. 29. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!