Nem fogják bántani a teknőseim?
Nekem volt ékszerteknősöm elég sok. Volt hogy 2fiú volt hogy 2lány de volt vegyesbe is. A lány teknősök nem bátják általába a fiút és a fiú se a lányt. De a legtöbbször nem bántják egymást ez úgy 95%-ban történik de abban a maradék 5%-ban lehet hogy bántani fogja a fiú a fiút.Mivel a 2fiú közül majd úgy fognak a lánynak bevágódni hogy kiderítik meikük az erősebb.
Szerintem érdemes lesz ha először egyberakod őket aztán nézdmeg hogy a fiúk menyire viselik ez egymást.Ha nem nagyon és folyton egymást "bántják/kergetik" akkor érdemes külön tenni őket. De van úgy hogy az elején nem csípik egymást de ha néha néha összerakod őket egy idő után biztosvagyokbenne hogy megszokják egymást és nem lesz gond. De nem kell agódni!
Viszont ez attol is függ mondjuk hogy mekkora az új teknős és mekkora a régi. (korára gondolok)
Ha fiatal kicsimég akkor abból gondok is lehetnek de ha már öreg akkor nem hiszem hogy gondok lesznek.
Ha kisteknőst kapsz akkor nagyon vigyáz mert a nagy képes a kicsit szét szagatni. Ez a természet redje már.
Minden esetre szerintem nem fogják bántani egymást.
De azért figyelj oda! Jó teknős nevelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!