Leopárd gekkó vagy Sisakos kaméleon?
Nem tudom hogy a kaméleont vagy a gekkót válasszam-e.A neten elolvasgattam mindent a tartásukról stb de most inkább a személyes tapasztalaitok érdekelnének.A legfontosabb szempont hogy melyik nyújt nagyobb örömöt, élményt, és hogy melyiket lehet jobban kivenni, kézben tartani.Érdekelne még hogy melyiknek körülményesebb a tartása, gondozása és hogy mennyi az összköltségük (állat,terkó,kaja,stb).
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)
(kommenthuszárok kíméljenek)
Én annyit tennék hozzá, hogy a hüllők alapvetően nem igénylik a kézbevételt, hanem max elviselik.
Ha olyan állatot akarsz otthonra, amit lehet babusgatni, szerintem inkább tarts hörcsögöt, vagy tengerimalacot.
Tényleg nem kötekedni akarok, szóval remélem nem veszed tolakodásnak. De a hüllők nem kézben tartható állatok. Élményt ellenben mindegyik nyújt, és teljesen mást. Minden állatnak más a viselkedése, és ezt élményotthon megfigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!