A teknősök mennyire intelligensek? Mekkora lehet az agyuk, és milyen?
Figyelt kérdés
Miközben nézegettem a kis ékszerteknősömet elgondolkoztam azon, hogy milyen lehet az agya, mekkora lehet meg ilyenek! A válaszokat előre is köszi!2013. márc. 12. 17:19
1/9 anonim válasza:
lapos és sima:D szóval nem olyan mint az emberé
2/9 anonim válasza:
A teknősök rendkívül intelligens és bátor lények.
Kicsi agyuk van egyébként:) Azt nem tudom, hogy milyen formájú agyuk van:D
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2013. márc. 17. 16:16
4/9 anonim válasza:
Igen, intelligensek, nagyon makacsak de egyáltalán nem szobatisztak és nem túl okosak. Ennek ellenére imádni valók :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen nem szobatiszták, mert múltkor is mikor kivettem rögtön a padlóra kakilt. :) De amúgy nagyon cukik, imádom őket! :D
2013. márc. 19. 18:11
6/9 anonim válasza:
hát az hogy bátrak vitatnám . enyém az élő haltól parázik.
7/9 A kérdező kommentje:
Az fura hogy parázik az élő haltól, az enyém egyszer megölt
egy aranyhalat! :)
2014. jan. 5. 20:10
8/9 anonim válasza:
namost nyilván méretre nem nagy az agyuk.
ha kajáltatás után veszed ki v röviddel utána akkor persze h becsinál ( az ember is ilyen, ha jobban belegondolsz étkezés után mosdó) ha nem kajáltatás után veszed ki, akkor egy napot is kibír szárazon szobatisztán..
ész: baromi makacs, vannak "berögződéseik" ld tojásrakás,
ha nevet adsz neki idővel "Magára" ismer szóval ha hívod akkor jön a maga módján (ha szabadon van épp) vagy legalább jelzi h érzékel téged
ui. egyik teknősöm kedveli ha játszanak vele, másik rühelli
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. máj. 17. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!