Brutal D.P. kérdése:
300 l es terráriumba mit érdemes rakni egy leopárd gekkónak?
Figyelt kérdés
szert tettem egy 300l es terráriumra és a hátteren, búvóhelyen és az itatón kívűl mit érdemes rakni egy ekkora térbe ? Praktikus tanácsokat ,ötleteket kérnék ! :)2013. márc. 2. 18:04
1/7 anonim válasza:
Én raknék bele pozsgás növényeket.
3/7 anonim válasza:
Tillanzia féléket? Azoknak lételemük a pára...
4/7 anonim válasza:
Vannak szárazságtűrő fajok is, amiket kőre szoktak ragasztani.
5/7 anonim válasza:
Én is kaktusz féléket raknék bele, de csak olyat, ami nem bök. :D
Egyébként 300l-es akváriumba én nem csak 1 leopárd gekkót tartanék, hanem mondjuk 1 hímet és 2 nőstényt. Én úgy csinálnám meg, hogy a közepén lenne egy sziklakert szerű domb, beültetve kövirózsával, vagy valami hasonlóval.
6/7 A kérdező kommentje:
gondoltam én is növényekre de nem tudtam hogy milyet lehet beültetni , egyébként ha növényt rakok be akkor nem elég a simma izzó ? akkor már a növények miatt is szükséges az UV lámpa ?egyébként szeretném majd bővíteni a gekkók számát madj :)
2013. márc. 4. 11:09
7/7 anonim válasza:
A növényeknek UV lámpára nincs szükségük, de a pozsgások nagyon fényigényesek, így egy jó erős lámpa kell hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!