Madagaszkári tarka gekkó?
Nekem nincs olyan állatom, de rákerestem, és szerintem a homokot nem kell bespriccelni vízzel. Félsivatagos részen lakik, tehát nem kell bele nagy páratartalom. Elég ha a tálkájában van víz, meg esetleg az egyik oldalfalat spriccelni néha.
http://www.youtube.com/watch?v=l8rvjaGf2ww
Én tennék fölé egy 13 Wattos repti glo 5.0 UV-s izzót, mert napot nem lát az életben, és napra minden hüllőnek szüksége van, ahhoz, hogy a D vitamin be tudjon épülni a szervezetébe, meg az A vitamin, ami az étvágyát javítja. [link]
Én ez alatt tartottam a sisakos kaméleont, aki szintén félsivatagosabb helyeken lakik.
Azért lenne jobb egy nagyobb alapterületű terrárium vagy akvárium, mert abban tudnál csinálni egy melegebb (lámpa alatti), és egy hűvösebb részt. 30 literben ugye ezt lehetetlen ezt megoldani.
A fő eledele a tücsök legyen, viszont a változatosság miatt kapjon néha mást is: sáskát, viszamoly lárvát és néha liszkukacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!