Királypitonom esik-kel! Mi lehet a baja? Vagy csak szimplán suta a lelkem?
Figyelt kérdés
Most vettem, 5 hónapos kisfiú. Ma jött meg az új terráriuma, benne van, mászkál és mindenhonnan leesik. Nincs még benne mászófa, csak a terrárium tetejére mászik fel majd esik le...es ezt az elmúlt fél órában folyamatosan csinálja! Lehet valami különösebb baja, vagy csak szórakoztatja magát? Köszönöm a válaszokat!2013. febr. 7. 14:39
1/10 anonim válasza:
Miért, te mit csinálnál egy üvegketrecben, ha egyszerűen csak bevágnának oda? Esnél-kelnél, vagy depressziósan ülnél a sarokban?
2/10 A kérdező kommentje:
Bogár, értelmes választ vártam olyan embertől akinek van pitonja, nem csak unatkozó emberét akinek fingja sincs a pitonokhoz. Köszi IQ fighter.
2013. febr. 7. 15:19
3/10 anonim válasza:
Te lelketlen kis önző korcs, te, aki idióta módon egy magyar lakásban nyomorítasz egy trópusi hüllőt, te IQ-zol még le valakit? Csodálom, hogy ezt még nem bünteti a törvény. Bár mennyit beszélünk az állatkínzáról... és akkor ez mi?
4/10 anonim válasza:
igen, azért mert sík ideg. elmondásod szerint becseszted egy sima üvegterráriumba. legalább lennének számára természetes körülmények, akkor megnyugodna.
5/10 A kérdező kommentje:
Na, megnyugodott, nincs semmi baja, nem is ideges! Köszönöm az értelmes válaszokat! Kíváncsi lennék, hogy Neked milyen háziállatod van! Normális körülmények között van a kígyó, párásítva van, meleg van, talaja is kíváló, víze is van, búvóhelye is. Amúgy csak annyit fűznék még hozzá, hogy a királypitonokból készítenek csizmákat, cipőket stb-t, valamint azokat eszik, ergo szerintem én nem kínzom! Szevasz
2013. febr. 8. 15:29
6/10 anonim válasza:
Kérdező, mindössze az idegességtől volt, mint láthatod el is múlt.
Az okoskodóknak: egy fogságban tenyésztett kígyó elpusztulna a vadonban, a vadról befogottak pedig többnyire legyengülnek és elpusztulnak fogságban. Ha megfelelő méretű, berendezésű, és klímájú helyen van tartva, etetve, akkor jobb sorsot nehezen kívánhat magának egy szaporított egzotikus állat.
A kígyó nem olyan, mint egy macskaféle, hogy sokat mozogjon. A kígyó akkor mozog ha kell neki valami, éhes, szomjas, fázik, elbújna. Ha mindennel elégedett akkor napokig egyhelyben fekszik és tökéletesen elvan magában. Én szépségem 4 napja fekszik ugyanazon a helyen, emészt éppen, az ég adta világon semmi dolga és nem óhajt csúszkálni teli pocakkal.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso hozzaszolo: koszonom a valaszod! :) mennyi idos a Tied? Enyem 5 honapos! :) most veszek neki futolapot a terrarium ala, de hany wattos legyen? Tudsz ebben segiteni? Koszonom!
2013. febr. 9. 12:38
8/10 anonim válasza:
Nekem most boa constrictorom van ő 6 éves, két királypiton volt régebben 2-3 évesek, meg tigrispitonom és patkánysiklóm is volt 3 évig.
9/10 anonim válasza:
A fűtőlapokat nem ismerem, nálam nyáron lámpa van, télen mellé még fűtőkábel, éjszaka csak a fűtőkűbel, így tartjuk a napi hőmérsékletet
10/10 A kérdező kommentje:
Holnap veszek futokabelt es beteszem a talaj ala a rerrarium egyik felere.A heten jon a ho es parameroje. Exoterra parasito, kodositot erdemes neki betenni? Elonovenybol a kuszo filodendronra gondoltam mert az esoerdei noveny! Hirtelen mas bem jut eszembe ami kellhet, de ha kihagytam vmit jelezzetek legyetek szivesek. Koszonom
2013. febr. 10. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!