A teknősömnek hályog van a szemén, alszik vagy beteg?
Figyelt kérdés
A teknősöm egyszer téliálmot aludt és akkor is hasonló hályg volt a szemén aztán kicsit megpiszkáltam(mert féltem hgy beteg) és felébredt, de most már másfél hónapja szinte folyamatosan ,,be van csukva a szeme" és bármit csinálok nem nyitja ki, a reflexei ugyan olyan jók. Beteg a teknősöm (ne adj Isten haldoklik?:( ) vagy csak szimplán téli álmot alszik?:/ kérlek segítsetek!2013. jan. 27. 12:50
2/4 Isten gyermeke válasza:
Annyira segitenék csak az én tekim még nem aludt téli álmot ezért nem értek hozá! :-( remélem meggyógyul mihamarabb a tekid!
3/4 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: Hát nem lehet látni a szemét mert egyszerűen nem hajlandó kinyitni...:/
Második kommentelő: Azért köszi!:)
2013. jan. 31. 16:05
4/4 anonim válasza:
Hát ha duzzadt a szeme és piros egy picit akkor beteg,de nem tudom miért nem akarja kinyitni szerintem is téliálmot alszik akkor...
az első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!