Mit gondoltok több gekkófaj együtt tartásáról?
Én arra gondoltam, hogy nappaligekkót talán a zöld anolisszal lehetne. Nézegettem az anoliszt a boltban, csak a tücsköt nem kedveli, hát de szöcskét és legyet nem árulnak. Közben az anoliszt meg árulják. Fura.
Itt csak tücsköt, sáskát árulnak és a nappaligekkót azzal etetem, meg néha liszkukaccal.
Régen összeraktam a gekkót viziagámával, a nappaligekkó szerette őt, még csókolódzott is vele, vagyis nyalogatta a száját és sokszor feküdtek egymással szemben.
Először az agáma kisebb volt, aztán egyforma méretűek lettek, majd az agáma túlnőtte, és amikor már majdnem kétszer akkora lett mint a gekkó. Azután az agámát eladtam. Most csak a gekkó van egyedül.
Egyébként a nappaligekkó a saját társával együtt állítólag nem jön ki jól, azért nem is merek venni neki párt, de úgy látom más hüllőkkel meg jól elvan. Ezt sem értem igazán.
Hát volt mikor a sisakos kaméleonom mellé mászott be, mikor a kaméleon még nem volt nagy, de hozzá nem ment annyira közel, ők egyszerűen csak nem vettek tudomást egymásról, csak ott voltak egy terráriumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!