Segítség! Mit tegyek? Visszavihetem őket? Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Ma vettem 2 márványrákot a barátomnak karácsony alkalmából. Úgy gondoltam,hogy feldobom az albérletét egy kis élettel. Megvettem hozzá mindent, növényzetet, akváriummelegítőt és itthon utánuk olvastam. Az üzletben nem világosítottak fel kellőképpen és itthon jöttem rá,hogy a márványrák könnyen és gyorsan szaporodik ill. megeszi a növényzetet. Nem volt még soha akvarisztikával kapcsolatos állatom így azt sem tudom,hogy visszavihetem-e az üzletbe. Szerintetek rájuk is érvényes a 3 napos pénzvisszafizetési garancia? Csak normális válaszokat várok! Köszönöm.2012. dec. 16. 16:15
1/2 bamboochatheone válasza:
Szerintem visszaviheted. Ha meg nem akkor hisztizz nekik kicsit...:D
2/2 anonim válasza:
Szerintem visszaveszik, de csak úgy ,hogy levásárolhatod az árát. Pénzt nemigen fognak visszaadni.
Ezek szerint mégse olvastál utána olyan alaposan. Most már mindegy, próbáld meg a cserét. Esetleg ha tartanak, cseréld csak vissza a rákokat narancs törperákra, ők békén hagyják a növényeket, és még szépek is. Szinte biztos, hogy tartanak, elég elterjedt kis állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!