Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit csináljak teknősömmel?

Mit csináljak teknősömmel?

Figyelt kérdés
Van egy vörösfülű ékszerteknősöm, nagyon szeretem, de kinőtte a terráriumot és sajnos nincs pénzem újat venni(nem azért mert sajnálnám rá, csak tandíjra kell költenem minden pénzemet..így is dolgozok suli mellett)14 cm a páncélja, és 50*40-es akváriumban van most jelenleg.. Az a baj hogy sajnálom elajándékozni mert szivemhez nőtt, ( kézből eszik halat, mindig örül nekem..) félek hogyha elajándékozom ilyen kis vagy még kisebb akváriumba tartanák..és lehet feleannyit sem foglalkoznak vele..:( Mit csináljak?
2009. aug. 22. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Van egy csomó olyan hírdetés, hogy kerti tóba befogadnak teknősöket. Szerintem az lenne jó neki :)
2009. aug. 22. 13:33
 2/8 A kérdező kommentje:
de onnan elszökik, nem? A szomszéd lánynak is volt egy teknőse.. kitették a tavukhoz, és lelépett már az első nap.. azóta sem találják..:(
2009. aug. 22. 14:42
 3/8 anonim válasza:
Nekem adhatod ha közel laksz Nyíregyházához mert msot rendezek be éppen egy nagy terráriumot ahol már él az én tekim:)
2009. aug. 24. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon messze lakok nyíregyházától..:(
2009. aug. 30. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Addig gondolkoztunk párommal, míg arra jutottunk, mi is szívesen befogadnánk 4 teknősünk mellé (akár csak ideiglenesen, amíg sikerül egy terráriumot találnod neki). 1 nagy vörösfülű fiú, 1 picike vörösfülű gyerekteknőske, és 2 sárgafülű teki alkotja a családunk. :D Teljesen megértelek, hogy nehezen válsz meg tőle, elhiszem, mi sem adnánk "a gyerekeket" a világ minden kincséért sem!

A múltkor viszont böngésztem az expressz.hu-t és ott találtam ezt az örökbefogadói hirdetést, nekem szimpatikus amit írt: [link]

Bár ez is csak akkor jöhet számításba, ha közel laksz Bp.-hez. Remélem megnyugtatóan rendeződött a tekid sorsa, és nem kellett megválnod tőle!

2009. szept. 4. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

A f.szért veszel olyan állatot amiről nem tudod, hogy mekkorára nő meg....

Ajándékozd el,mert nálad biztos, hogy szenved...

2009. szept. 22. 03:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tudsz a házban/körüli anyagokból barkácsólni egy akváriumot akkor az sokkal ólcsóbb lene mintha gyárit vennél.
2009. szept. 23. 06:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, már megoldottam a problémát..

03:04 azért a f*ért "vettem" a teknőst.. mert talán nem is vettem hanem örökbefogadtam 1-2 éve mert kiakarták dobni, és egyáltalán nem foglalkoztak vele semmit..(beteg is volt.. és elvittem állatorvoshoz gondoztam, és sosem szenvedett nálam. ennyit erről.. imádom az ilyen embereket..

2009. szept. 24. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!