Mit csináljak teknősömmel?
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Addig gondolkoztunk párommal, míg arra jutottunk, mi is szívesen befogadnánk 4 teknősünk mellé (akár csak ideiglenesen, amíg sikerül egy terráriumot találnod neki). 1 nagy vörösfülű fiú, 1 picike vörösfülű gyerekteknőske, és 2 sárgafülű teki alkotja a családunk. :D Teljesen megértelek, hogy nehezen válsz meg tőle, elhiszem, mi sem adnánk "a gyerekeket" a világ minden kincséért sem!
A múltkor viszont böngésztem az expressz.hu-t és ott találtam ezt az örökbefogadói hirdetést, nekem szimpatikus amit írt: [link]
Bár ez is csak akkor jöhet számításba, ha közel laksz Bp.-hez. Remélem megnyugtatóan rendeződött a tekid sorsa, és nem kellett megválnod tőle!
A f.szért veszel olyan állatot amiről nem tudod, hogy mekkorára nő meg....
Ajándékozd el,mert nálad biztos, hogy szenved...
Köszönöm, már megoldottam a problémát..
03:04 azért a f*ért "vettem" a teknőst.. mert talán nem is vettem hanem örökbefogadtam 1-2 éve mert kiakarták dobni, és egyáltalán nem foglalkoztak vele semmit..(beteg is volt.. és elvittem állatorvoshoz gondoztam, és sosem szenvedett nálam. ennyit erről.. imádom az ilyen embereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!