CHRIS4 kérdése:
Ékszerteknősöm elmúlt már 25 éves és már hetek óta nem akar enni. Nagyon lefogyott, mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 17:25
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg már nagyon idős, és felmondták a szervei a szolgálatot. Próbáld meg az állatorvost de nem hinném hogy sokat tud tenni.
2/6 anonim válasza:
Biztosat csak az orvos tud mondani.
3/6 A kérdező kommentje:
ne is próbálkozzak étvágygerjesztővel /ha van ilyen egyáltalán/, vagy folyékony kajával?
2012. dec. 10. 17:52
4/6 anonim válasza:
Próbálkozni mindig érdemes, de biztos nem a hideg miatt lassult le? Esetleg picit a hőmérsékletet is megemelheted ha alacsony lenne. Az állatorvost én is csak ajánlani tudom (más az amikor megvizsgálja egy szakértő és megint más az amikor látatlanba mondunk tanácsokat).
5/6 anonim válasza:
Szerintem vidd el állatorvoshoz. Ő biztos tud valamit mondani.
6/6 Dr.Horváth Katalin válasza:
Lehet, hogy halni készül.
Tegyél a vízbe antibiotikumot és multivitamint, azzal nem ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!