Milyen hüllő való nekem? Lehetőleg olcsón jöjjek ki a vásárlásból....
szia!
szerintem vegyél gabonasiklót(de kígyófajta). 3000 ft-tól lehet kapni. kiskorában naposegérrel elhet etetni, ilyet fagyasztottan vehetsz, kis meleg vízzel fellangyosítod, és kész. Ha nagyobb, akkor már élő egeret is adhatsz neki. az etetéshez hozzá kell szoktatnod magad...
szerintem a gabonasikó ideális egy kezdő hüllőtartónak, nekem is az volt az első, és nem volt túl nehéz túltennem magam az etetésen...:)az interneten találsz róla jó kis írásokat.
akárhogy is döntesz, lehetőleg nem mindegy,h miléyen kisállatkereskedéstől veszel, mert lehet,h azok az állatok vitaminhiányosak, kevésbé életerősek. bár a budaőrsi úton levő állatkereskedés nagyon jó, onnan vennék én is, vagy tenyésztőtől. utóbbitól lehet, h olcsóbb is ,és megfelelő tanácsokkal is elláthat.
sok sikert
üdv
szerintem lehet szakállas agáma is toke vagy leopárd gekkó
hmm lehetne még leguán az full zöldségevő:D bár azt vitaminozni eléggé kell meg eléggé macera de sztem mnem annyira ha sokat tudsz róla tenyésztőtől piciben megveszed 5000.-körül
Szerintem nincs olyan hüllő ami megeyezik a kivánságaiddal.
Mert a szakállas agáma nagyra megnő a a kígyóknak is élő állatot kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!