Szeretnék egy kígyót tartani. Tudnátok ajánlani pár fajt?
Figyelt kérdés
A gabonasikló és a kaliforniai királypiton tűnik eddig a legszimpatikusabbnak. Le tudnátok írni nekem pár fajt,és igényeiket,vagy valami linket kaphatnék ?
Köszi!
17F
2012. szept. 24. 23:30
11/18 anonim válasza:
Királypitont ajánlanám,kb 1.5m-re nő meg max. :) kis segitség: [link] nekem is van 1,nagyon kezesek ! :D
12/18 A kérdező kommentje:
Max 100-120 cm-es kígyót szeretnék,sajnos nincs sok hely a terráriumnak,ezért szeretnék kicsit,hogy aránylag nagynak érezze a terráriumot.
2012. szept. 25. 15:38
13/18 anonim válasza:
gondolkodtál már amúgy egy szép gyíkon? én is szeretnék kígyót de ... nem lenne szívem élő eleséget adni neki, a fagyasztott meg nem ugyanaz :)
14/18 anonim válasza:
Hát nem nagyon hiszem,hogy találnál olyan kígyót ami 1 méternél nagyobbra nő meg.A királypitont pont azért szokták ajánlani mert nem nő nagyra,de az is 120-150 centis lesz.
15/18 Platypus válasza:
A gabonasikló és a kaliforniai királysikló tényleg jó választás. Mindkettő egyszerűen tartható faj, könnyű őket beszerezni és rengeteg színváltozatuk létezik. De kifejletten azért ezek is elég nagyok, mindkettő eléri a 130-140 centis testhosszt, így helyigényük is van. Ha már kicsi a helyed, nem jöhetnek szóba más hüllők? Például valamilyen gekkó, esetleg kaméleon?
16/18 A kérdező kommentje:
Első hüllőm lenne,tehát kezdőknek való állatot szeretnék,a helyet lehet,hogy meg tudnám oldani. Ha már így felhoztad,tudnátok ajánlani kezdőknek való más hüllőket ? Köszi ! :)
2012. szept. 26. 16:58
17/18 anonim válasza:
pl teknős :) de abból is van vízi és szárazföldi is, mivel terráriumól van szó szerintem görögteknős :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!