Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mitől lehet ez a leopárd...

Mitől lehet ez a leopárd gekkómnál? (kép)

Figyelt kérdés

Ma vettem észre hogy a testén mintha kifakult volna a bőr de a fején ugyan olyan sötét. Mintha egy vonal választaná el a kettőt. Tegnap adtam neki 2 tücsköt mind a kettőt megette úgyhogy úgy néz ki nem beteg. Ez mégis mitől lehet??

[link]

[link]

2012. szept. 9. 14:45
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocsi a második link rossz. Itt a jó:

[link]

2012. szept. 9. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Mióta van nálad ez a gekkó? Nekem (bár elég életlenek a képek) de egy a szokásosnál nehezebb vedlésnek tűnik. Picit növelj páratartalmat vagy biztosíts lehetőséget, hogy bele tudjon mászni egy vizes edénybe (de ne legyen túl mély, nehogy belefulladjon).
2012. szept. 9. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Még csak 2 napja van nálam, de tegnap ez még nem volt...
2012. szept. 9. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
És úgy látom hogy egyre jobban fakul a bőre :( ez mitől lehet?? vagy csak vedlik??
2012. szept. 9. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugalom, csak vedlik! :)

Nem lesz semmi baj... van neki bent a terkóban vmi, amihez hozzá tud dörgölőzni? Csak hogy valahogy be tudja-e indítani a vedlést...

2012. szept. 9. 17:47
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, úgy lett megcsináltatva a terrárium hogy a hátulja ilyen kövekből van kirakva, ahhoz hozzá tud dörgölőzni. Köszi a segítséget, nagyon megnyugodtam :)
2012. szept. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!