Találtam egy gyíkot, megtarthatom-e? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Találtam egy leszakadt farkú gyíkot ami a gyíkokhoz képest viszonylag kicsi. Az a kérdésem, hogy amíg visszanöveszti a farkát addig megtarthatom-e, és ha igen akkor mivel etessem?2012. szept. 8. 19:23
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg idei fiatal. Jogilag nem szabadna megtartani (minden hazai gyíkfaj védett), de amíg nálad van, addig kisméretű sáskával, lisztkukaccal, csontival, tücsöklárvával (egyszóval megfelelő méretű élő rovareleséggel) etetheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Adtam neki 2 hangyát azt megette. Még annyit, hogy nem mozog (vagy csak alig, ha megfogom) és félek, hogy elpusztulhat.
2012. szept. 8. 19:29
3/4 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: hol tudom azokat beszerezni?
2012. szept. 8. 19:30
4/4 anonim válasza:
engedd el szerencsétlen állatot, a farka visszanő, nem kell ápolgatni, valamint védett, és ha egy kedves barátod felnyom poénból valami hatóságnál, jó esetben még meg is büntetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!