Görög teknősnek elég egy 1 négyzetméteres terrárium?
Figyelt kérdés
szeretnék egyet, de nem tudom, elég-e neki az 1 négyzetméter, merthogy ugye elég nagyra nő meg...2012. szept. 7. 18:28
1/8 geobarbi válasza:
egy ideig elég, de kifejlett korára semmiképpen sem elég 1 nm2
2/8 A kérdező kommentje:
hanem akkor mennyi kell neki? és hol lehet akkorát venni?
2012. szept. 8. 11:51
3/8 geobarbi válasza:
venni azt már nem igazán lehet :) általában csinálni szoktak nekik kifutót(minél nagyobb annál jobb), különböző kertépítéshez felhasznált kellékekből.
4/8 A kérdező kommentje:
De mit kell ahoz venni pontosan?
2012. szept. 9. 10:17
5/8 geobarbi válasza:
fát, hálót, növényt, csinálni neki kisházat, de hogyha rákeresel, hogy szárazföldi teknős kifutó, akkor meg fogod taláni :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg. :)
2012. szept. 10. 20:51
7/8 anonim válasza:
nekem csinálni fognak most új terráriumot, ez kb. 4x akkora lesz mint az eddigi.a teknősöm még csak 7 cm, de jól fog neki jönni.általános tereptárgyak kellenek, és nekem most maga a terrárium csináltatva lesz.ja, és jól nézd meg hogy hol veszed!az enyém tenyésztőtől van kb. 7000 ft volt.ez nagyon olcsó a boltokban árult 25000 helyett.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. okt. 13. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!