Ez kígyó, vagy erdei sikló?
2012. aug. 21. 12:12
1/11 A kérdező kommentje:
2012. aug. 21. 12:14
3/11 A kérdező kommentje:
És normális, hogy agresszív? Behúzza a nyakát, és "kilövi" a fejét, neki az üvegnek...
2012. aug. 21. 12:26
4/11 Platypus válasza:
Ez egy fiatal erdei sikló. És teljesen normális, hogy egy üvegbe bezárva kétségbe van esve, ezért kapkod. Engedd el minél hamarabb.
5/11 Platypus válasza:
6/11 anonim válasza:
1.vagyok
Tényleg rézsikló,csak nem nagyítottam fel,így nem láttam jól,és az természetes,hogy előrenyújtja a fejét,engedd el minnél hamarabb
7/11 A kérdező kommentje:
Pont most találtam rá én is, hamarosan útjára engedem.
Már értem a viselkedését is, írják, hogy agresszív, ha csesztetik... :)
Itt a közelben jó sora lesz.
Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 21. 16:52
8/11 anonim válasza:
Biztosan rézsikló. A legkönnyebben úgy lehet megkülönböztetni a viperától: A feje ovális a viperák háromszögletű fejéhez képest, kerek pupillák, a viperáknak teljesen más, továbbá ami még elég fontos jellemzője a viperáknak a hirtelen vékonyodó farok. A siklóknál fokozatosan vékonyodik a farkuk
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót! Lehet látom még őt, mert itt a közelben engedtem el. De már tuti megismerem!!! :)
Ha belegondolok sosem volt vipera a környéken. ;)
2012. okt. 15. 13:35
10/11 anonim válasza:
Városok közelébe nem is mennek. Inkább a szabadban vadásznak. Magyarországon inkább a hegységekben fordulnak elő keresztes viperák. Rákosréti viperákat meg alig lehet látni, annyira kerülik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!