Milyen teknős neveket tudtok? ( Lány és Fiú)
Figyelt kérdés
1 fiú és 1 lány teknős név kell!2009. júl. 23. 20:43
11/29 A kérdező kommentje:
Páncél és Páncélos lett a nevük! XD!
2009. júl. 25. 19:10
12/29 anonim válasza:
Nekem 2-ő van az egyik Eszmeráldá a másik Hoszéármándó :$
13/29 anonim válasza:
Nekem van egy törpe pézsmateknősöm, őt Büdösnek , és egy sima pézsmateknősöm ,őt Mohamednek nevezem :D
15/29 anonim válasza:
A tekim neve Tobi (Tóbiás). Neme még nem igazán derült ki.
Egyik teknős "ismerősöm" Lisa. Ő tuti lány.
16/29 anonim válasza:
Uram isten!Ernő?Tekla?Valaki a családból rajtam kívűl gyakorikérdések.hu-zik!!XD
17/29 anonim válasza:
Az enyémeket TeknősErnőnek(Lány), Gézengúznak(fiú), és Szotyinak(még nem tudni.) hívják. Az első 2 ékszerteki a másik görög és most jön majd még egy görög. Idén veszek még egyet ami vagy Prézli, vagy Kókusz, Zokni, vagy Radar lessz. Csak nemtudok dönteni. majd írd meg, hogy te mit válaszotottál.:)
18/29 anonim válasza:
Az én tekimet is Radarnak hívták. Vagyis eredetieg Radiátor volt a neve, de mindenki Radarnak hívta, mert az rövidebbXD Akk nekem még tetszik a Spuri meg a Manó vagy Gyros esetleg Spenót=)
20/29 anonim válasza:
én csak 1 jó fiú nevet tudok: Popcorn. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!