Eltűnt a tekim! Hol lehet? (többilent)
Ki szoktam engedni a teknőst, hadd menjen egy kicsit. 2-3napja ugyan így tettem. Az akváriuma az emeleten van, le szoktam vinni a földszintre, ott nagyobb a hely. Levittem, de mire vissza akartam tenni az akváriumba, már elmászott valahová. Az egész házat átkutattuk, nincs sehol. A pincébe(a házzal van egyben, csk egy ajtó és lépcsők választják el) szerintem nem ment le, a lépcsőkön biztos nem. Ki sem mehetett, mert bár szúnyoghálós ajtót a kutya könnyen ki tudja nyitni, de a teki szerintem nem menne ki, és nincs is olyan közel az ajtó a nappalihoz. Fogalmam sincs, hová mehetett. Már párszor átnéztük a földszintet, de sehol. Hol lehet?.. Milyen helyre bújna? ..és meddig bírja étel és víz nélkül? Amikor kivettem, megvolt etetve is, de az kb.3napja.. Tudtok segíteni?? (a teki sárgafülű ékszerteknős) :(
13/L
Annak már nagyon vízhiánya lehet! Vízzel teli tálat tegyél ki, abba meg valami kaját is, aminek szaga van! Menj le a pincébe és nézz szét legalább.
Szekrény alá is bemászhatott, vagy a kád alatt szeret tanyázni, a vizes helyeket nézd meg először.
A lépcsőn is legurulhatott, sőt ki is mehetett az udvarra,de ha a kutyával is találkozott,lehet ő vitte el játszani.
ahogy már írták tegyél ki több helyre lakásba,pincéba udvarra vizet,kaját.Kaja nélkül bírja,de ha viziteknős víz nélkül nem annyira.
fördőszoba, virágcserép tálja amiben lehet víz is
udvaron medence, kerti csap,kutyaól
hát, a házban tuti nincs, és a pincében sem..:// még kint rendesen átkutatom még 1× , mert holnaptól egy hétig kirándulunk, és akkor már esély se lesz megtalálni..
köszi mindenkinek!!
Azért ha elmentek, hagyj neki sok helyen sok vizet (mert párolog) meg ennivalót a földön. A lakásban és a pincében is!
Úgy el tudnak bújni, hogy alig veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!