Minimum mekkora terrárium kell egy leopárdgekkónak?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy mi az optimális. Azt szeretném megtudni hogy minimum mekkora kell. Csak egyet szeretnék tartani.2012. júl. 2. 17:52
1/3 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mekkora az optimális, akkor vegyél akkorát. Azért mert csak 1-et tartasz, még nem lesz kisebb a hely szükséglete.
pl nekem van 1 madagaszkári nappaligekkóm és lehetne a terráriumában többet is tartani, de ő egyedül is szokott mászkálni. Egyszer itt van, máskor ott, de mégis akkor a legboldogabb, mikor kiengedem a szobába és a falon métereket futhat. Pl mikor kiengedtem és több hónapig kint volt, utána bezártam, akkor csapkodott mérgében, pedig nagy a terráriuma.
2/3 anonim válasza:
nekem volt egy leopárdgekkóm nem igazán nagy a helyszükséglete 20X40 cm vol,bár szerintem kérdezd meg az eladót hogy mekkora terület megfelelő annak a gekkonak .mert pl nekünk az eladó mondta. (tapasztalatból írom NE adj fiatal leopárdgekkonak olyan tücsköt amin van kitin páncél,mert a páncélt nem tudja megemészteni)
3/3 Tibor 2003 válasza:
Nekem is 1 gekkóm vAN ANNAK 60X30X30-AS TERRÁRIUMJA VAN AZ TÖKÉLETES :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!