Szoszmosz88 kérdése:
Hol lehet a legegyszerűbben eladni egy fél m3-as terráriumot?
Figyelt kérdés
Vaterát meg egyéb oldalakat próbáltam, de kevés sikerrel. Általában 100Ft/liter áron gyártanak, akkor ennek 50.000Ft az értéke, de ilyen 10.000ft volt a max ajánlat.2012. jún. 5. 01:20
2/4 anonim válasza:
Sokkal többért sehol nem fog elmenni. Én 2500-ért adtam el egy 130 literest, ami újonnan bő 10 ezer volt.
Ilyen áraik vannak a használt cuccoknak. Olyannal is találkoztam már, aki a technikával együtt akart eladni a tiédhez hasonló méretűt, és nem tudta eladni, mert túl olcsón akarták elvinni.
Nézz körül az akvarista.hu-n, milyen árban vannak a használtak, ott is meghirdetheted, mégis csak specifikusabb a vásárló közönség.:)
3/4 anonim válasza:
Én is a szakfórumokat ajánlanám, de sürgősen kiverném a fejemből, hogy egy használt terméket újárban akarjak értékesíteni. Egy ekkora használt cuccért voltaképpen nem is volt rossz ajánlat a 10e, ha mondjuk az autók újárához képesti értékvesztését vesszük alapul. Talán olyan, aki nagyon akar egyet, de nincs pénze sok rá, esetleg adhat érte valahol 15 és 20 között.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatokat, természetesen én sem gondolnék érte 50.000 Ft-ot, de olyan 20.000 körülszeretnék érte kapni. Az alapterülete 100cmx50cm
2012. jún. 5. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!