Sisakos kaméleon vagy szakállas agáma?
Egyértelműen agáma!!
Hidd el nekem mind kettő van a kaméleon okkal ok nélkül harap!! És sokkal érzékenyebb a hőmérsékletre illetve a táplálékra.
Az agámával alig van gond,és sokkal kezesebb lesz.
Nekem a hüllőim közül a kedvencem a hím agámám.
Van hogy másfél órán át az ölemben ül mikor tévézek és olyan is szokott lenni hogy mikor tanulok akkor kiteszem magam elé és ő simán ott ül nyugiban!
IMÁDOM!!!
Remélem valamit segítettem!
Jaj!
Ezt elfelejtettem írni!!
NEM szabad puszilgatni!!
És miután hüllőztél mindenképpen ALAPOSAN moss kezet!
Szinte minden hüllő terjeszti a szalmonellát.
Ez semmiképp ne rettentsen el a tartásuktól! Sokkal több örömet okoznak ahhoz. Ha ezt a két alapszabály betartod nem lesz gond!
Volt sisakos kaméleonom, viziagámám. Hát szakállas nem.
A kaméleonom védte a területét és ilyesztgetett, fújt ha mérges volt. Így utalt rá hogy ha közelebb megyek hozzá, akkor megharap, de valójában nem harapott meg. Ez egy hím kaméleon volt. Lehet hogy a nőstények nem ilyenek.
A viziagáma jobb fej volt. Nagyon sokat rohangált és a vizes tálba ugrált fejest, aztán pacsált össze-vissza. Szórakoztató volt, de mikor nagy lett elkezdtem félni tőle, ezért inkább eladtam, de ez 90cm-re nőtt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!