Van egy fürge gyík párom és azt akarom kérdezni, hogy milyen legyen a tojató doboz?
Nos nekem is van egy fürge gyík párom. Hasonló módon szaporítani szeretném őket.
Védett ez tény, de csak az első napokban akartak menekülni a fény felé. Eltelt kb 3 hét és mind2 elvan, kihasználja a terrárium területét. Nappal főleg délelőtt napoznak, mindig mennek a fény után, én meg fordítom a terráriumot a nap felé :D
Reggel esznek, főleg tücsköt és lisztkukacot amit kisállat kereskedésben veszek, tehát semmiképp nem kezelik őket vegyszerekkel. Víz állandóan van nekik, széles tálkában kövekkel a közepén.
Nekem élmény nézni és figyelni az életüket, szokásaikat, és még vszínű jobban is élnek mint kinn :)
Ha lesznek fiatal gyíkok, talán építek ki a kertben egy tavas köves rész napsütötte részen, hátha ottmaradnak és akkor a természetben is megfigyelhetőek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!