Hogyan lehet meg különböztetni az erdei siklók nemét? És kell be rakni nekik vizet az akváriumba?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 18:33
1/10 anonim válasza:
Nem.Engedd el őket mert védett állatok.
2/10 anonim válasza:
Te barom , engedd el őket , megfognak halni ,Meg amugy te mi a halállal etetnéd? (meg amugy viz az mindig kell legyen nekik)de engedd el őket , honnan vannnak?
3/10 anonim válasza:
Nagyon kétlem hogy fenntudnád tartani nekik az optimális meleget , kaját , mozgás teret , te állatkinzó .
4/10 anonim válasza:
Vegyél magadnak inkább egy gabonasiklót . minthogy védett
magyar hüllőket kínzol halálra.
5/10 anonim válasza:
Egyetértek az eddig elhangzott véleményekkel, ha nagyon szeretnél egy siklót inkább vegyél. Amúgy a kérdéseidre a válsz az hogy minden siklónak kell berakni egy akkora vizestálat amekkorába belefér, meg tud benne fürödni. Azt hogy milyen a neme csak szakember tudja megállapítani úgy hogy az állatnak ne essen komoly baja. Terráriumban tartott siklóknál teljesen mindegy, hogy fiu vagy lány hacsak nem akarod szaporítani.
6/10 anonim válasza:
De a siklók már biztos meghaltak , mert a kérdező nem válaszol. szegény párák , meghaltak egy köcsög miatt.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak 1db-volt és elengedtem.
2012. máj. 29. 15:49
8/10 anonim válasza:
ha szeretnél tartani siklót, a gabonasiklót abszolút tudom ajánlani (mint már előttem is említették).
nekem már vagy tíz éve van és semmi extra gondoskodást nem igényel. és igen, vizet azért kell neki adni...
9/10 A kérdező kommentje:
Ma megyek érte:D
2012. máj. 30. 06:46
10/10 anonim válasza:
Jól tetted hogy elengedted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!