Mi a kedvenc hüllőtök európából?
a következő csoportokból (tudom hogy a gőte meg a szalamandra kétéltű)
-kígyó
-gyík
-teki
-gőte
-szalamandra
Nekem a pávaszemes gyík (Lacerta lepida v. Timon lepidus).
Hogy miért?
Azért mert itthon is van egy belőle a terráriumban, a neve: Saurus. :) És nem sokára társai is lesznek!
Amúgy tényleg nagyon jó kis állatkák, tisztára mint egy minivaránusz. :)
A magyarok közül pedig a zöld és a homoki gyík a kedvencem.:)
Nem hiszem :) ténzleg van lepidusod ??? honnan van?? mekkora
, mindig is szerettem volna egyet , ráadásul én is pont ezt a nevet adtam volna neki , honnan szeryel neki társat,
mit adsz neki enni ???????? NaGYoN FACA '_' !!!!
Hello!
Én innen vettem: www.prohterra.hu. Most is keltek nála ki, 2 hónap múlva elvihetőek lesznek. A honlapján képek is vannak az állatairól, gyönyörűek. :) És az a kis gyík van most nálam ami le van fényképezve miközben bújik ki a tojásból. :)
Egyébként még itt is lehet venni: www.repti-zoo.hu, két pár hónapos kicsijük van, de azokat én akarom megvenni. :P
Nem tudom merre laksz, hova tudsz eljutni, ismerek még pár tenyésztőt, úgyhogy írj bátran ha szeretnél! :)
Bocs, ezt elfelejtettem:
Kaja:
Tenyésztettek:banántücsök, viaszmolylárva,
Kertben fogottak:cserebogárpajor, meztelencsiga, ászkarák.
Vitaminból a Sera Reptimineral C-t használom.
Ezen kívül próbáltam már orosz csótányt, lisztkukacot és vándorsáskát is, de az nem kellett neki. Ha nagyobb lesz, majd szopós egérrel is megkínálom. :)
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj! :)
pedig mindig is szerettem volna tartani egy timont.
(ha nagy 50+ cm lenne egerekkel , madarakkal etetnem , es
ha belegonolok hogy megyek 2500 km mar fogok egy ilyet a szabadban , mmmm az csodas lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!