Mocsári teknős?
9. igazat beszélsz lyenkor nem mindegy? a lényeg az hogy a másik megértse , meg az x az egy roviditesnek szantam , es kepzeld 12. eves vagyok az igaz de tobb helysirasi versenyt
nyertem mint te azt elfogadom :P
tegnapelőtt 22:33
TE EGY AKKORA FOGYATÉKOS BAROM VAGY, HOGY AZ HIHETETLEN... Ha én is telóról írok van amikor kihagyok pár ékezetet, mert nincs kedvem végiglépkedni azt a sok betűt mire odaérek...-.- Nem mind1, hogy milyen billenytűd van nekem pl sima szar érintős, de a sima gombos telóknak is ilyen, a blackberry-ken pl könnyű jól írni, mini pro billentyűjén is, és ha nem vagy tisztábban milyen telója van akkor ink kuss, még számitógépen is könnyű elirni, nemhogy telón. és mit kötsz bele olyanokba akik értelmes válaszokat adnak te gyökér.:)
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú-.-
válasz: Hát ha tudtok csináljatok neki egy jó kis tavacskát, ha akar elmegy belőle, de lehet jól is érezné magát benne, még az is lehet jönne mellé haver.:D Haveromnak pl van egy jó nagy tava és abba van mocsári meg pár ékszer teknős is, és jól elvannak benne. Ha ez nem megy akkor inkább engedjétek el, és vegyetek ékszer teknőst.:) vagy kigyónyakú teknőst, szerintem az nagyon érdekes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!