Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Madagaszkári nappaki gekómnak,...

Madagaszkári nappaki gekómnak, csúszik a lába az üvegen, "elromolhatott" a tapadó korongja, MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, de az az érdekes, hogy mind2 őnek...:| Én csinálhatok valamit rosszul? Kaja tücsök, most kaptam méh lárvákat( teljesen egészségesek voltak), mindig vitaminozva van, napi 10órát megy az uvb(repti glo 5.0)+ sun glo égő. Párásítás napi 2x vagy 3x (tiszta vízzel, de a petmetezőbe előtte almaecet,fokhagyma lé, béres csepp+ fehér üröm tea volt, ami a méheknek kellett, de kimostam, de azért érződik az illata ez lehet gond, nagyon remélem, hogy nem mert akkor fuuu de hülye barom vagyok) Nagyon aggódok valaki mondjon valami bíztatót, meg javulhat még nekik? Már lassan egy hónapja megvannak, eddig még semmi bajuk sem volt, nemrég 1napja vettem észre, hogy valami nincs rendben... Olvastam ha elromlik a tapadókorongja, nagy az esély rá hogy elpusztul...:(
2012. máj. 4. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó. Nekem másfél évig sima izzó volt a repti glo mellett.

Csak most vettem ilyen piros infra vackot és ez úgy teszik, mert ez lefele világít egy irányba, kis területre és minden tücsök oda nyomul alá napozni. Az izzónál nem csinálták, ott csak így mindenhova mentek. De a sunglo az hogy fűt? Nem úgy mit egy sima izzó?

2012. máj. 6. 01:51
 12/14 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenem van. Hogy értve, hogy fűt?:D

2012. máj. 6. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:

jó, az még a jobbik fajta, mert az égő formája miatt irányítottan fűt az is: [link]

De létezik Sun glo-ba ilyen is, ami sima körte formájú, és ez szerintem szanaszét minden irányba fűt inkább, ezt ha a tetejére rakjuk akkor nem annyira fűt lefelé:

[link]

2012. máj. 6. 10:12
 14/14 A kérdező kommentje:
ezt nemtudtam,köszi:D
2012. máj. 6. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!