Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Harap a leguán?

Harap a leguán?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függh milyen fajta:)

nekem egy züld leguánom van és ő nem harap mivel nincsenek fogai de a kis drága nem is próbálkozik :)

Más fajták esetében sajnos nem tudok nyiltkozni :)

2009. jún. 23. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
harap ha valami nagyon nem tetszik neki vagy ha félre harapja a zsákmányt.mindkettőre volt példa.tapasztalatból mondom
2009. júl. 2. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogyne harapna. Kicsiként ha kapod, nem probléma, mert kézhez lehet szoktatni.

De nekünk már kifejlett leguánt kellett szoktatni (méter fölöttit), az szép volt. Páromnak véresre harapta a kezét. (valóban nincs foga, de olyan erős a szája pereme, kellemetlen sebet tud okozni. A teknősnek sincs foga, mégsem dugja épeszű ember az ujját egy alligátor teknős szájába) :)

2009. júl. 11. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

ezt nem is tudtam, nekem bébi leguánom van, de nem is próbálkozik a harapással...

mondjuk elég szelid, szeret kézben lenni :)

2009. júl. 20. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik neki a helyzet tud harapni.szóval vigyázzál szállításnál meg ilyesmi
2009. júl. 20. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyot téved mindenki aki azt írja, hogy a zöld leguánnak nincsenek fogai, sok apró hegyes foga van.Egyszer a vállamon volt etettem éppen és véletlenül megharapta az orromat, vérzett az orrom és napokig látszott a sebhely, pedig csak másfél éves volt akkor. Ha kézhez van szoktatva akkor nem harap, de az enyémet ha idegen fogja meg és tegyük fel egy kicsit erőssebben markolja akkor rögtön harap, egyes idegeneket meg a farkával csap meg...
2009. szept. 7. 00:04
 7/8 anonim válasza:
Nekem is zöld leguánom volt és egyáltalán nem harap. Mondjuk a szobában élt és nem terráriumban. Az utóbbit soha életében nem látta. Olyan szinten hozzánk szokott, hogy a simogatást kifejezetten élvezte, egyenesen a kezünknek dörgölözött, mint egy macska. Szerintem nevelés kérdése, meg attól függ, mennyit foglalkozól vele. Eleinte rendszeresen megkergette a bulldogjainkat, aztán szépen fokozatosan hozzászokott.
2009. szept. 15. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:
07:04 az enyém is a szobába él :) mi történt a tiéddel?
2009. szept. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!