Ha ma voltam egy díszállat kereskedésben és érdeklődtem a teknősök iránt, erre az eladó mondta, hogy van, aztán kiemelt egy döglött teknőst az akváriumból, hogy "hupsz mégsincs", akkor ott vegyek teknőst?
köszönöm lehet megnézem a westendben akkor.
különben az Örs vezér tere felé lakom
Tudom ajánlani pl a Lurdí házat
Tudom,kissé messze van,de nekem tetszik,ahogy ott tartják az állatokat :)
Ez az Árkádban volt? Hallottam róla rosszakat, de még nem jártam ott.
Én itt a nyugati pu környékén szoktam járkálni,
itt ilyen boltok vannak:
- Vadon díszállat (Podmaniczky utcában a 72-es trolimegállónál).
- Altantisz díszállat (VI. Eötvös u. 28.).
- Kutsera díszállat (a Westendben, de ezt nem tudom most melyik emelet, mert mindig költöznek a westenden belül ide-oda).
Szerintem hívd fel mindegyiket telefonon, hogy melyiknél van teknős, milyen fajta és mennyiért, mert gondolom fölöslegesen nem akarsz 3/4 órát metrózni.
Tényleg, erről még eszembe jutott a kisteki állatkereskedés. Ne a dohány utcában keresd, mert ott nem fogod megtalálni. Ez a Deák tér és az Astoria között, van azon a széles úton, a zsinagógával szemben, és van neki egy kiálló táblája a bolt fölött a falon. A táblán egy nagy teknős figura van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!