Milyen kilépőt ajánlotok teknősöknek?
Mi épp a napokban építettünk napozót.
Vastag hungarocell táblát bevontunk apró kaviccsal,erről lelóg egy ferde kimászó,és ezt ragasztottuk be az akváriumba,ezen fönt lehet napozni,alatta pedig teljes vízterületen lehet úszkálni.
Én is gondoltam erre a hungarocell problémára,de azzal konkrétan nem érintkeznek, mert bevontuk az egészet kaviccsal,így elvileg nem fogják szétszedni.
Az akváriumba pedig átlátszó szilikonnal ragasztottuk be.-a kavicsokat is ezzel ragasztottuk rá a hungarocell táblára.
Én roppant egyszerűen, esztétikusan és olcsón oldottam meg a dolgot. Ősztől tavaszig a terra-akváriumban van Béla béka, aki 17 éves, és a tenyeremen már nem fér el. A terra-akvárium egyik sarkába egy nagy lapos követ tettem, melyre könnyedén ki tud mászni. A környezetébe is tettem pár igazán szép, mutatós, 8-12 cm-es követ, és pár színes dekorkövet. Ez utóbbiakkal játszani szokott: utat rak belőle, szín szerint rakosgatja unalmában, stb.
Szóval a lényeg egy szép nagy lapos kő.
Ha nem találsz a természetben kedvedre valót, akkor a kertészeti áruházakban is lehet kapni ilyeneket, főleg ilyenkor, tavasz felé. Biztosan lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!