Nem túl meleg 30 fok egy bébi sárgafülű ékszerteknősnek?
Figyelt kérdés
ma vettünk egy vízmelegítőt de csak 30 foknál világít az 'on' gomb. nem túl forró?2012. ápr. 6. 17:14
1/5 anonim válasza:
De igen, az sok.Bőven elég 25-27 fok. Erre állítsd be,és a vízmelegítő csak akkor kapcsol be,ha ez alá megy a hőmérséklet.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))) nem értettem hogy miért nem világít 26 foknál az on gomb, mert annál hidegebbnek éreztem a vizet:))
2012. ápr. 6. 19:31
3/5 Platypus válasza:
Vegyél egy hőmérőt a vízbe, az a biztos. 26 fokot még simán lehet hidegnek érezni. Nem kell hogy a fűtő mindig világítson, azért termosztátos. A termosztát kikapcsolja, ha megvan az adott hőmérséklet, és bekapcsolja, ha alatta van. Állítsd be egyszerűen 26 fokra, tudja a dolgát. Ha nem hiszed, akkor meg ellenőrizd a hőmérőn.
4/5 A kérdező kommentje:
oké:) köszi hogy így leírtad sokat segítettél :))
2012. ápr. 7. 13:44
5/5 Markolt Patrik válasza:
nekem 31 fokban vannak mert egyszer megbetegedtek a 28 fokos vizben elvittem oket orvoshoz es azt mondta hogy 30-31 fokra kell alittani (bocsi az irasert telon vagyok font)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!