Brutal D.P. kérdése:
A leopárdgekkónak milyen a hallása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy a leopárdgekkót mennyire zavarja a hang Pl: a zenehallgatás (házimozi).Mert szeretnék egy gekkót de nálunk a szobában mindig van mozgás vagy zene,tv hallgatás,.Stresszes lenne e tőle vagy bármi baja lehet e attól ???2012. ápr. 3. 20:25
1/2 anonim válasza:
A túl nagy hangzavar irritálhatja a hüllőket, főként a mélynyomó, ha nagyon fel van csavarva.
Nekem agámám van, a TV melletti komód tetején van a terkója, simán alszik ha szól a tv, még ha hangosan is (de nem ordít a tv). Ha a házimozit is bekapcsolom, akkor már láttam idegesen fel-alá mászkálni az üveg előtt, úgyhogy azt is inkább halkabban használom.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ! nekem viszont elég nagy mélynyomóm van, .. de ha én oda is figyelnék akkor sem tudom garantálni azt hogy a mostohatesóm ,szándékosan ne hallgassa a zenét... :(
2012. ápr. 4. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!