Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
egyik ismerősünk megunta a teknősét és hozzám passzolja le. Az a baj hogy nem tudom pontosan hogy miben is hozzam el. Ő egy ételesben akarta elhozni a suliba hogy odaadja, de hát arról lebeszéltem. Arra gondoltam hogy papírdobozt kibélelnék és abban hoznám el. Az a helyzet hogy ő buszos szóval nem fog az a lötykölődés megártani neki? Mivel béleljem ki hogy kibírja amíg haza nem viszem? Mivel nem tudta pontosan megmondani milyen, a leírása alapján ékszerteknőst mondanék.Kb 8centis lehet, és jó helyen lenne, van sok teknősöm, csak ezt az elhozást nem vágom, mert suliban még nem történt ilyen. Kibírja azt ha reggel akár 6-tól naptól függően 14-15:30ig abban a papírdobozban lenne? És mivel béleljem ki? Én valami ruhaanyagra gondoltam. Igazából bármi ötletnek, véleménynek örülnék.2012. márc. 25. 19:27
1/4 anonim válasza:
Valami nedves avar kellene bele. ki fogja bírni.
2/4 A kérdező kommentje:
nedves avar? jó az ha benedvesítek azt a ruhaanyagot?
2012. márc. 25. 20:12
3/4 anonim válasza:
Ha viszonylag melegben lesz akkor lehet nedves a ruha, de amúgy szerintem esélye van megfázni.
Én úgy logikázok, hogy az ékszertekik egész álló nap képesek napozni úgy, hogy nem éri őket víz, szóval annyi időre amíg "cipeled" addig ki kell bírnia.
4/4 anonim válasza:
Én műanyag tálba raknám amibe van egy pici víz, mert úgy is meg lesz rémülve, és legalább a nagy rémületében legyen egy kis vize ha szomjas, vagy ilyesmi. Nem? Ha egy szatyorba teszed a dobozt és úgy viszed és lógatod a kezedben, akkor nem lötyög. Halakat vittem már úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!