Hogy szedjem ki a teknőst a páncéljából?
Figyelt kérdés
Húgomnak volt egy teknőse, ami a napokban elpusztult és ő szeretné megtartani a páncélját. Van valami egyszerű módja, hogy a teknőst eltávolítsam belőle, vagy csak úgy tudom kiszedni, ha "kikaparom" belőle?2012. márc. 19. 12:12
1/5 hollófernyiges válasza:
A páncélja az a bőre igazából, nem egy külső doboz, úgyhogy szerintem nem úszod meg a mészárosmunkát. A gerince meg a bordái rá is vannak tapadva belülről. Meg lehet próbálni kifőzni előtte, csak nem túlságosan mert leválnak a páncél cserepei.
2/5 anonim válasza:
Szellős hűvös helyre teszed,és a természet elvégzi.Majd szét esik,és aztán kitakarítod az elszáradt részeket.De nem olyan látványos a belselye,mert fele gerincoszlop,látszik.
3/5 Platypus válasza:
Keresel egy szép nagy hangyabolyt és elásod bele. Pár hét múlva kiszedheted, a hangyák elhordják addigra amit el lehet. Ez egy nem túl higiénikus megoldás, utána alaposan fertőtleníteni kell. A főzés lenne a biztos, de ahogy előttem is írták, az tönkreteszi a páncél felszíni rétegét.
R.I.P. teknős.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mondom neki, hogy rakja hűvös helyre, ahol szétesik, aztán kitakarítja magának, vagy hagyja a fenébe. Boncolósdit nem igazán akarok játszani vele.
2012. márc. 19. 18:45
5/5 anonim válasza:
keress rá, van ahol még képekkel is van illusztrálva :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!