Hogyan és mivel szoktátok tisztítani az ékszerteknősötök páncélját?
olyan a teknőseim páncélja (ha száraz), mintha vízköves lenne...ami lehet h igaz is, mert nálunk elég vízköves a víz!
1 hete vannak nálam a kicsikék, és kíváncsi lennék, hogy ti hogyan és mivel tisztítjátok a tekiket!
előre is köszönöm a válaszokat!
Valószínű , hogy te a normális színezetét látod. Az ékszerteknős páncélja szárazon matt.
Én körömkefével szoktam pucolni folyó víz alatt.
köszi a választ!
azt tudom, hogy mattabb, de most fehérebb, mint mikor az 1-2 napban volt...ezért gondoltam h írok, nehogy megbetegedjenek tőle vagy ilyesmi....
amúgy vettem nekik fogkefét, majd azzal pucolgatom őket, csak azt nem tudom h mivel...(sima víz, citromlé, ecet...stb)? mert a sima víztől nem múlik el a fehérség :/
4-es...a vízkő nem fog leázni róluk...
köszönöm az eddigi válaszokat! :)
amíg nem tok jobbat, addig forralom majd a vizet! köszi :)
kedves 7-es...nem hiszem h jó nekik, ha vízkövesek!
am meg szeretik ha foglalkozom velük...szeretnek naponta egy kicsit sétálgatni a terráriumon kívül
am már leszedtem róluk, és ezután tisztított vizet rakok nekik, ez nem olyan rossz
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!