Milyen gyümiket, zöldségeket lehet adni egy 7 éves ékszertekinek?
Figyelt kérdés
tapasztalatok(?)2009. máj. 20. 21:38
1/5 anonim válasza:
Én salátát szoktam adni a tekimnek.
2/5 anonim válasza:
Leginkább saklátát,de anyukám szerint a répát is szereti.
3/5 anonim válasza:
enyimek rá se tudnak nézni a répára
salátáról meg azt hallottam elvonja a kálciumot
de adhatsz neki banánt almát körtét dinnyét
*
nekem még a trappista sajtot is nagyon szeretik :D
4/5 anonim válasza:
saláta (bár az enyém azt nem szerette)
répa
borsó
Gyümölcsöt nem próbáltam én, de szoktak adni nekik.
jah, és a legyet is imádta, igaz az nem gyümi, zöldség.
5/5 anonim válasza:
Nehogy adj neki salátát!!!! Kivonja belőle, kiüríti a kalciumot! Egy ismerősömnek van görögtekije, imádja a salátát, de nemsokára nagyon legyengült, és majdnem elpusztult szegény, a doki mentette meg. Én sem adok neki, nem akarok neki rosszat, és remélem te sem adsz, nehogy elpusztuljon. :) Minden mást lehet, csak paradicsomot nem, mert abban asszem nagyon sok a foszforsav, vagy micsoda, én nem értek hozzá, meg persze a hagymák, paprikák, meg minden csípős. :) Mindent héjatlanul adjál neki, mert megakadna a torkukon. Az enyém nagyon szereti az almát, meg a barackot. :) Nyugodtan adhatsz neki ilyesmiket, imádni fogja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!