Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Piton gazdik figyelem!?

Piton gazdik figyelem!?

Figyelt kérdés
vettem 1 70 cm-es tigrispitont szeretném kérdezni hogy idáig fagyasztot egeret kapod meg próbálhatom az előt vagy esetleg a növendék patkányt?

2011. dec. 20. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne adj neki élő egeret. Vagy ha azt adsz, előtte magad öld meg. Egyrészt borzasztó szenvedés az egérnek, másrészt kárt tehet a pitonodban is. Egyébként le tudja nyelni a növendék patkányt is, de azt is csak holtan add neki. Lehet, hogy nem olyan izgi az egész, de így biztonságos.

És remélem, hogy a terrarisztikát senki nem azért választja hobbinak csak, mert szeretne egy brutál állatot látni küzdeni, meg legyűrni minél nagyobb táplálékokat, hanem azért is, mert szeretné a természetet a maga módján őrizni, és egy darab édent varázsolni a lakásba.

2011. dec. 20. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Szegény egér/patkány :((((((((
2011. dec. 20. 21:51
 3/7 anonim válasza:
Hát nekünk király pitonunk(1,10cm) van és azt mondták,hogy jobb neki az élő egér.Azt adunk neki mindig.
2012. jan. 1. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel indokolták meg, miért jobb neki az élő? Megindokolták? (csupán azért kérdem, mert nincs igazuk)
2012. jan. 2. 22:01
 5/7 anonim válasza:
Hát arra már hogy őszinte legyek nem emlékszem hogy miért.(De ezt nem tudtam akkor bocsesz)
2012. jan. 7. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
170 centisnek már patkányt adhatsz (kevesebbet kell gyilkolni ha nagyobb kaját kap), és valóban leütött állatot érdemes adni, az áldozatnak és a vadásznak is sokkal kíméletesebb.
2012. szept. 1. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
ja bocsi, félreolvastam, szóval 70 centi :) a patkánnyal még várj akkor
2012. szept. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!