Kígyótartók segítség!?
Figyelt kérdés
Helló 3 napja vettem 1 tigrispitn és ahogy meg akkarom fognu fújtat és hogy beveszi a levegőt vastagra fúja magát és ilyenkor mit tegyek hogy leszoktasam lécci segítsetek2011. dec. 20. 14:30
1/10 anonim válasza:
aszted a piton olyan mint a kis kutya hogy játszol vele meg stb?
2/10 anonim válasza:
semmit ne tegyél..inkább vegyél egy helyesírási szótárt és egy kis agyat is melléje...
3/10 anonim válasza:
Idővel megszokja majd a kezedet..de lehet első kígyónak nem biztos, hogy jó választás!
4/10 Janezs válasza:
ahogy a 14:49-es mondja. Elsőnek nem a legjobb.Szerintem add el, és vegyél gabonasiklót, szivárványos boát.Ami jobban tetszik.
5/10 A kérdező kommentje:
4. kígyóm:D
2011. dec. 20. 20:08
6/10 anonim válasza:
ha a 4. kígyód elég fura, hogy minden második kérdés tigrispitonról szól. most vagy mindenki most vett magának tigrispitont vagy nem értesz a kígyókhoz, just sayin'....
7/10 A kérdező kommentje:
o
2011. dec. 22. 12:42
8/10 A kérdező kommentje:
okostojás a gabonasikló és a tigrispiton közt van 1 kis külömbség!!!!
de te nem láttod közte
2011. dec. 22. 12:43
9/10 anonim válasza:
:) ok, de nem tudom honnan van, gondolom tenyésztőtől, akkor miért nem tőle kérdezgeted okostojás...
és nem tudom miért vesz egy ember olyan állatot amit nem tud kezelni, nem ismeri a viselkedését, nem tud róla semmit szinte...
10/10 anonim válasza:
hát inkább siklót kellett volna venned,de ami a leszoktatást illeti,tedd nagyobb terrariumba,csakran vedd ki de csak miutan megetetted, és legyen rajtad kesztyű
az én siklóm is elejinte ezt csinálta,de miutan a fenti dolgokat elvégeztem,szelíd lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!